Ajankohtaista

Laaja keskeytys ke 24.4. klo 10:07-10:23


110 kV:n alueverkon varasyöttötilanteen kytkentäjärjestelyissä tehdyn inhimillisen virheen vuoksi alueverkon sähkönjakelussa oli laaja keskeytys ke 24.4. klo 10:07-10:23. Virheen seurauksena sähkönjakelu keskeytyi valitettavasti myös Paneliankosken Voiman asiakkailla laajasti Eurassa, Kauttualla, Kiukaisissa ja Paneliassa. Pahoittelemme ulkopuolisesta syystä johtuneen keskeytyksen aiheuttamaa haittaa yhtiömme asiakkaille.


Lue lisää

Voisiko aurinkopaneelit olla sinunkin seuraava hankintasi?

Aurinkosähkö on tätä päivää. Siksi myös Paneliankosken Voima toimittaa aurinkosähköjärjestelmiä. Laatu on kohdillaan, samoin hinta.
Asiantuntijamme perehtyy sähkönkulutukseesi, jonka pohjalta saat ehdotuksen juuri sinulle sopivimman kokoisesta järjestelmästä. Pelkkä vuosikulutus ei aina kerro tätä. Omat asentajamme, Alpo ja Risto, huolehtivat, että paneelit asennetaan otollisimmalle paikalle aurinkoon nähden, kaapelit on vedetty turvallisesti, ja tarpeelliset asiakirjat täytetty ja toimitettu eteenpäin. Opastamme myös esimerkiksi kännykkäsovelluksen käytössä - voithan toki seurata vaikka lomamatkallasi, paljonko kodin paneeleista tulee sähköä! Myös ylijäämäsähkön myynti meille on mahdollista.
Lisätietoa löydät Energia ja ympäristö -otsakkeen alta.

Lue lisää


Keskeytykset sähkönjakelussa