Ajankohtaista

Yleisöluistelua tarjolla Sähkön päivänä 23.1.19

Pohjoismaista Sähkön päivää vietetään jälleen tulevana keskiviikkona 23.1.2019. Paneliankosken Voima haluaakin tarjota tämän kunniaksi mailattoman yleisöluisteluvuoron niin Panelian kuin Eurajoenkin jäähalleilla klo 15:30 - 17:00. Eurajoen jäähallin vuoro järjestetään yhteistyössä Eurajoen kunnan kanssa. PKV tarjoaa kävijöille myös makkarat ja mehut. Tervetuloa!

Lue lisää

Aapeli-myrskyn viat pääosin korjattu

Ke 2.1. aamuyöstä alkanut talvimyrsky Aapeli aiheutti useita vikoja Paneliankosken Voiman sähköverkkoon. Olemme saaneet korjattua 20 kV:n runkoverkon viat ja parhaillaan korjaamme yksittäisiä pienjännitevikoja, jotka eivät näy valvontajärjestelmässämme. Mikäli siis joltain asiakkaaltamme vielä sähköt puuttuvat, niin toivomme asiasta ilmoitusta vikapalvelunumeroomme 02 8386 175 (24h).

Haluamme edelleen muistuttaa, että sähköjohdoilla olevia puita ei turvallisuussyistä tule poistaa ilman sähköyhtiön lupaa. Maassa tai poikkeuksellisen alhaalla kulkeviin sähköjohtoihin koskeminen on ehdottomasti kielletty. Kiitos asiakkaillemme arvokkaista vikapaikkatiedoista ja pahoittelumme sähkökatkojen aiheuttamasta haitasta.

Lue lisää


Keskeytykset sähkönjakelussa